Airfel Kombi Bakım Kampanyası

"Güvenli kombi"sloganıyla güvenli konfor bilincini yaygınlaştırmayı hedefleyen Airfel, güvenli hizmet anlayışının bir parçası olarak yeni bir indirimli bakım kampanyası başlattı.
Daikin açıklamasına göre, kışı güvenli bir konfor içinde geçirmek isteyen kullanıcıları için harekete geçen Airfel, "Kombi Bakım Kampanyası"na imza attı. Airfel, Auer, CM ve Weili markalı kombi ürünlerine sahip kullanıcılar, kampanya süresince indirimli bakım hizmetinin yanı sıra indirimli yedek parça avantajından da yararlanabilecek.
Daikin Satış Sonrası Hizmetler Departmanı bünyesinde yürütülen kampanya kapsamında, hermetik kombi bakımını 65 liraya, yoğuşmalı kombi bakımını 75 liraya yaptırmak mümkün olacak. Bakım sırasında tespit edilen arızalı yedek parça değişimlerinde ise yüzde 20 iskonto uygulanacak.
Airfel yetkilileri, tecrübeli ve uzman kişiler tarafından yapılan kombi bakımının önemine dikkati çekerek,indirimli bakım kampanyasıyla kombi kullanıcıların güvenli şekilde kışa hazırlanmasına yardımcı olmayı hedeflediklerini belirtti.
Bayileri kanalıyla müşterilerini bilgilendiren Airfel, kampanya süresince çağrı merkezi kanalı ile de müşterilerine ulaşmaya çalışıyor. Bakımsız kombilerin ömrünün kısaldığı, verimsiz çalıştığı ve yüksek faturalara yol açtığı konusunda müşterilerini uyaran Airfel, bu kampanyayı müşterilerine indirimli hizmet sunarken bir bilinçlendirme hareketi olarak da görüyor.
Bugün başlayan yeni kampanya ile kışı güvenli bir konfor içinde geçirmek isteyen kombi kullanıcıları,30 Kasıma kadar indirimli fiyatlarla bakım hizmetinden yararlanabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler...